Fennia-ryhmä

Liiketoimialueet:

Fennia-ryhmä on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Ryhmä tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille kaikki niiden tarvitsemat vakuutuspalvelut.

Fennia-ryhmään kuuluu viisi yhtiötä: vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, lakisääteistä eläketurvaa hoitava Eläke-Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy sekä vahinkotarkastuksia toteuttava Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy. 

 

Yrityksen koko:

Fennia-ryhmässä työskentelee noin 1300 vakuutusalan ammattilaista.

 

Toimipaikat:

Fennian pääkonttori sijaitsee Länsi-Pasilassa, Helsingissä. Samassa toimitalossa on myös Henki-Fennia ja Fennia Varainhoito Oy. Vakuuttamisen erikoisliikkeitä Fennialla on yli 50 ympäri Suomea. Eläke-Fennian toimitalo sijaitsee Kampissa, Helsingin keskustassa.

 

Arvot:

Fennia haluaa luoda suomalaisille turvallisuutta elämän eri vaiheissa. Meillä asiakas on aina etusijalla ja haluamme tehdä yhdessä tulosta asiakkaidemme parhaaksi.

 

Miksi meille töihin?

Fennia on ylivertainen osaaja asiakkaiden hoidossa ja riskien hallinnassa.

Meillä ihmiset viihtyvät ja henkilöstöä valmennetaan jatkuvasti uusiin haasteisiin.

Pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainoa tärkeänä. Työaikajoustoilla sekä erilaisilla henkilöstöeduilla vastaamme henkilöstön vaihteleviin elämäntilanteisiin.

Haemme uusia kykyjä jatkuvasti erilaisiin mielenkiintoisiin tehtäviin. Fennia-ryhmässä on vuosittain avoimena n. 150 tehtävää. Kesätyöntekijöitä rekrytoidaan n. 80. Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme kotisivuillamme.

Odotamme työntekijöiltämme positiivista ja kehittymishakuista asennetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuunottokykyä.

 

 

Lisätietoja rekrytoinnista:  

www.fennia.fi - avoimet työpaikat 

 

Lisätietoja yrityksestä:

www.fennia.fi