Fennia

Liiketoimialueet:

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Tarjoamme yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemat riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut.

Fennia-konserniin kuuluu kolme yhtiötä: vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia ja varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy. 

 

Yrityksen koko:

Fennia-konsernissa työskentelee yli 1000 vakuutusalan ammattilaista.

 

Toimipaikat:

Fennian pääkonttori sijaitsee Länsi-Pasilassa, Helsingissä. Samassa toimitalossa on myös Henki-Fennia ja Fennia Varainhoito Oy. Vakuuttamisen erikoisliikkeitä Fennialla on lähes 50 ympäri Suomea.

 

Arvot:

Fennian arvot ovat laadukas palvelu, kannustava ilmapiiri, jatkuva kehittyminen, tuloksellinen toiminta ja yrittäjyys. Arvojen lisäksi Fennian jokapäiväistä työtä ohjaavat neljä toiminnan kulmakiveä:

1. Asiakas on aina etusijalla.

2. Ammattitaitomme on paras.

3. Innostun ja Innostan. Kehityn ja kehitän.

4. Teemme tulosta.

 

Miksi meille töihin?

Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua ja siksi panostamme henkilöstöömme. Tarjoamme monia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä. Meillä voit kehittää ammattitaitoasi kannustavan työyhteisön tuella ja halutessasi laajentaa osaamistasi eri työtehtäviin. Tuemme jatkuvaa oppimista ja palkitsemme hyvistä saavutuksista.

Pidämme myös hyvää huolta työntekijöistämme. Innostamme työntekijöitämme liikkumaan ja hyödyntämään hyvinvointia ylläpitäviä palveluja. Emme odota sinun elävän vain työllesi, vaan mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhdistämisen mielekkäällä tavalla.

 

 

Lisätietoja rekrytoinnista:  

www.fennia.fi - töihin Fenniaan 

 

Lisätietoja yrityksestä:

www.fennia.fi